AAU logo
Præsentation af interaktive belysningskoncepter i tunneller på Supercykelstierne

Last modified: 01.06.2015

Mandag den 8. Juni 2015 kl. 15-17.30

Aalborg Universitet, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV, Auditoriet

Sekretariat for Supercykelstier er gået sammen med Aalborg Universitet og ÅF Lighting om at udvikle et innovativt, interaktivt og intelligent belysningskoncept, som kan implementeres på Farumrutens tunneller, samt på alle andre tunneller i Supercykelstiernes deltagende kommuner.

I første del af udviklingsprojektet har den første årgang af kandidatstuderende på Lighting Design uddannelsen udviklet 7 forskellige interaktive belysningskoncepter som præsenteres den 8. Juni af de studerende.

Vi vil meget gerne invitere alle interesserede til at komme og deltage i dette arrangement, og få indblik i intelligente og interaktive belysningskoncepter, samt give jeres input til ideerne og hvad der bør arbejdes videre med.

Program

15.00 Velkomst v/Ellen Kathrine Hansen, leder af Lighting Design og Bjørn Nielsen, Sekretariat for    Supercykelstier
15.10 Præsentation af 7 ideoplæg til interaktiv belysning i cykeltunneller

• Light Scape